Om du precis har varit hos optikern och känner dig både upprymd och nervös över att prova dina nya kontaktlinser hemma så ska du veta att du absolut inte är ensam om det.

Ibland krävs det lite övning innan du blir proffs på din rutin, men du kommer aldrig att glömma ögonblicket då du äntligen får på dina kontaktlinser och upplever alla fantastiska fördelar för allra första gången!

RESULTAT SOM ÄR
VÄRDA BESVÄRET

Du kanske funderar över hur bekväma de kommer att vara, eller oroar dig över att det kanske blir svårt att sätta något på ditt öga? Det är helt naturligt att känna så men du kommer säkert snabbt att upptäcka att dina kontaktlinser inte bara är otroligt bekväma, utan även enkla att sätta på.


BEHÖVS LITE HJÄLP?

Det finns många olika tekniker för att sätta på och ta ut dina kontaktlinser, och våra verkliga kontaktlinsbrukare delar gärna med sig av några tips.

BEHÅLL KOMFORTEN

Allt eftersom du vänjer dig vid ett liv med kontaktlinser, kan situationer i ditt dagliga liv påverka dina ögons komfortnivå. Läs våra tips för att behålla ögonen hälsosamma och välmående.


DITT NYA LIV MED KONTAKTLINSER

Ta reda på hur man rengör och sköter sina linser ordentligt

Fortfarande frågor om kontaktlinser?