VARFÖR ACUVUE®?

Vad inspirerar utformningen av våra kontaktlinser?

Dina ögon är vår inspiration. I över 30 år har vi oförtröttligt arbetat på att skapa kontaktlinser som fungerar i harmoni med dina unika ögon, din livsstil och ditt synfel. Vi förstår hur viktig din syn är för dig och vi har gjort det till vår uppgift att vara världens ledande kontaktlinsföretag och har som mål att skapa produkter av högsta kvalitet.

Hjälp för känsliga ögon

Våra kontaktlinser har utformats för att fungera med dina ögon, så att du enkelt ska kunna se på både kort och långt håll utan glasögon. Vi har också produkter för dig som har ögon som är känsliga, lättirriterade eller påverkas av allergier.

Komfort i krävande miljöer

Du vill att dina kontaktlinser ska kännas bra, men ibland kan långvarig användning av digital utrustning eller torra och dammiga miljöer bli en extra utmaning för kontaktlinserna. Klicka nedan för att se vårt utbud av produkter som har utformats så att det känns bra i ögonen, även i krävande miljöer.

Maximerad användning

Vill du ha flerdagarskontaktlinser för dagligt bruk som klarar av dina långa dagar? Klicka nedan för att se vårt utbud av produkter som har utformats för att kännas bra hela veckorna.

BÖRJA MED KONTAKTLINSER

Låt en optiker hjälpa dig att hitta rätt ACUVUE® kontaktlinser