Bara ta för dig. Utforska, lär dig ett nytt språk, promenera, spring, skejta, cykla eller klättra. Gör något utöver det vanliga och få världen att verka större igen. Gå och se. Se att du har mer att lära dig om livet, mer att uppleva och skratta åt längre fram. Du har frihet att njuta av livet till max och göra det bästa av varje ny möjlighet. Det är din tur nu, håll inte tillbaka, bara ta för dig!

SE KLART. SE ANNORLUNDA. UPPTÄCK KONTAKTLINSER.


VAD KAN FÖRVÄNTAS AV KONTAKTLINSER

FRIHET

Kontaktlinser är enkla och pålitliga när du vill svettas eller hålla samma tempo som dina vänner. Dessutom kan du använda dem under dina solglasögon.

SJÄLVFÖRTROENDE & STIL

Kontaktlinser är tunna och osynliga för de dagar du vill se naturlig ut och inte känner för att använda glasögon, eller vill stärka ditt självförtroende.

TEKNOLOGI & SPELANDE

Kontaktlinser erbjuder ett obegränsat synfält vid användande av digitala enheter, samtidigt som de kan hjälpa till att bibehålla känslan av att dina ögon känns fräscha och bekväma under längre tid.

VÄDER & ELEMENT

Fångad i regn eller snö, eller rörlig mellan luftkonditionerade rum och varmt väder? När du använder kontaktlinser behöver du inte tänka på fukt eller imma på glasögonen.

ATT HA RÅD

Det finns flera olika kontaktlinsalternativ och beroende på din syn och livsstil kan du själv kontrollera kostnaden baserat på hur ofta du använder dina linser. Ta reda på mer om de olika alternativen som finns för kontaktlinser idag.


Ta reda på hur du rengör och sköter dina linser på rätt sätt