1-DAY ACUVUE® MOIST

BÖRJA MED KONTAKTLINSER

Låt en optiker hjälpa dig att hitta rätt ACUVUE® kontaktlinser

*Ytterligare kostnader kan tillkomma, som till exempel kostnader för kontaktlinsundersökning. Kontakta din optiker för mer information. Gäller för invånare i Sverige som är 18 år eller äldre. Ett gratisprov per person. Fullständiga villkor och bestämmelser: https://www.acuvue.se/villkor.

** Alla ACUVUE® kontaktlinser har UV-blockering klass som hjälper till att skydda mot att skadlig UV-strålning tränger in i hornhinnan och in i ögat. UV-absorberande kontaktlinser ersätter INTE UV-absorberande ögonskydd som till exempel UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon eftersom de inte täcker hela ögat och området omkring ögat. Du bör fortsätta använda UV-absorberande glasögon enligt de rekommendationer du fått av din optiker. UV-strålning mätt med -1.00 lins. 

‡ LACREON® teknologi är Johnson & Johnson Visions varumärke för deras patentskyddade teknologi som permanent bygger in en vattenbindande molekyl i det beprövade etafilcon A-materialet, liknande den som finns i naturliga tårar. 

1.  JJV data på fil  2018. Dual Action Technology and “cushion of moisture” description for 1-DAY ACUVUE® MOIST family of contact lenses.

2. JJV data på fil 2018. ACUVUE® Master Brand Claims on Clinical Performance and Overall Material Properties.

# Fråga din optiker om dina kontaktlinsparametrar finns tillgängliga i förpackning med 90 linser.