VARFÖR ÄR ACUVUE® UNIKT?

Varför ska jag välja ACUVUE® kontaktlinser?

Vi på ACUVUE® förstår hur viktig synen är och därför har vi gjort det till vår uppgift att vara världens ledande tillverkare av kontaktlinser med mål att skapa produkter av högsta kvalitet. 

Långvarig komfort

ACUVUE® kontaktlinser är tunna och tillverkade av mjuka, flexibla material som låter syre tränga igenom till dina ögon. Våra patenterade fuktighetsgivande teknologier ger en smidig, silkeslen känsla för optimal komfort.

KOM IGÅNG MED KONTAKTLINSER

Få gratis* ACUVUE® provlinser idag

Låt en optiker hjälpa dig att hitta rätt ACUVUE® kontaktlinser

* Ytterligare kostnader kan tillkomma, som till exempel kostnader för kontaktlinsundersökning. Kontakta din optiker för mer information. Gäller för invånare i Sverige som är 18 år eller äldre. Ett gratisprov per person.

** Alla ACUVUE® kontaktlinser har UV-blockering klass 1 eller klass 2 som hjälper till att skydda mot att skadlig UV-strålning tränger in i hornhinnan och in i ögat. UV-absorberande kontaktlinser ersätter INTE UV-absorberande ögonskydd som till exempel UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon eftersom de inte täcker hela ögat och området omkring ögat. Du bör fortsätta använda UV-absorberande glasögon enligt de rekommendationer du fått av din optiker.