Skip to main content

ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™ TEKNOLOGI

BÖRJA MED KONTAKTLINSER

Få ett gratisprov† på ACUVUE® kontaktlinser idag.

Låt en optiker hjälpa dig att hitta rätt ACUVUE® kontaktlinser.

†Observera att avgifter för synundersökning och linsutprovning hos en optiker kan tillkomma. Gäller endast för invånare i Sverige som är 18 år eller äldre. Ett gratisprov per person. Erbjudandet måste först godkännas av en optiker. Endast hos medverkande optiker.

*Alla ACUVUE® kontaktlinser har UV-blockering klass 1 eller klass 2 som hjälper till att skydda mot att skadlig UV-strålning tränger in i hornhinnan och in i ögat. UV-absorberande kontaktlinser ersätter INTE UV-absorberande ögonskydd som till exempel UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon eftersom de inte täcker hela ögat och området omkring ögat. Du bör fortsätta använda UV-absorberande glasögon enligt de rekommendationer du fått av din optiker. 

1. JJV data på fil 2015, utvärdering av en veckas dagbruk, n=119 bärare av mjuka kontaktlinser, 81,5 % upplevde sällan/aldrig ögontrötthet. 

2. JJV Data på fil 2015. utvärdering av en veckas dagbruk, n=119 bärare av mjuka kontaktlinser i USA, 81,5 % upplevde sällan/aldrig ögontrötthet. 

3. JJV data på fil 2015, HydraLuxe™-teknologi.