Oavsett om du söker närmare relationer, större utmaningar eller spännande nya upplevelser, så kan du med hjälp av kontaktlinser se mer av världen genom en tydlig och skarp syn.

Ut och se...

Uppskatta skönheten i din omgivning. Se varje detalj tydligt, även om det ligger i utkanten av ditt synfält. Då får du ut det mesta möjliga av de ögonblick som är viktiga för dig, oavsett om du är långsynt, närsynt, har brytningsfel eller presbyopi.

Den mest sålda varumärkesfamiljen av kontaktlinser världen över1

Som den varumärkesfamilj som säljer mest kontaktlinser världen över1, är vi här på ACUVUE® inte bara engagerade i att hjälpa dig att se bättre utan också att knyta an bättre och leva bättre.

Se bra i alla lägen

Oavsett vilken tid på året så kan kontaktlinser ge dig en skarp syn, friheten att vara aktiv och ett naturligt utseende utan glasögon. 

Var självsäker

Från videoguider till tips och tricks - vi har verktygen som hjälper dig att vara en självsäker kontaktlinsbärare, redo att gå ut och se världen.

Se skillnaden och kom igång idag

Det kan verka lite avskräckande, men att komma igång med kontaktlinser behöver varken vara läskigt eller jobbigt. Hos ACUVUE® kan du vara säker från dag 1 med provlinser. Vi kan även hjälpa till att hitta en optiker nära dig.

Börja din kontaktlinsresa här

1. Euromonitor International Limited; Eyewear 2022 edition; value sales at rsp, all retail channels, 2020 data; "ACUVUE family of brands" represents aggregated sales of following brands at GBN level: 1-Day ACUVUE®, ACUVUE® OASYS, ACUVUE® Advance, ACUVUE®, and ACUVUE® 2.