Skip to main content

ACUVUE® OASYS FÖR PRESBYOPIA med HYDRACLEAR® PLUS -teknologi

ACUVUE® OASYS FÖR PRESBYOPIA med HYDRACLEAR® PLUS -teknologi

BÖRJA MED KONTAKTLINSER

Få ett gratisprov† på ACUVUE® kontaktlinser idag.

Låt en optiker hjälpa dig att hitta rätt ACUVUE® kontaktlinser.

†Observera att avgifter för synundersökning och linsutprovning hos en optiker kan tillkomma. Gäller endast för invånare i Sverige som är 18 år eller äldre. Ett gratisprov per person. Erbjudandet måste först godkännas av en optiker. Endast hos medverkande optiker.

1. JJV Data på fil, ”Written Communication of StereoPrecision Technology” Jan 2009.

2. JJV data på fil 2016: ”LACREON®, HYDRACLEAR® PLUS, HYDRACLEAR® 1 och HydraLuxe™ tårfilmteknologier”.

3. Källa: Euromonitor International Limited: Forskningsutgåva av Eyewear 2018, detaljhandelns värdeförsäljning av kontaktlinser enligt undersökning av Euromonitor i 32 länder.

4. www.clinicaltrials.gov är en webbplats som administreras av NIH. De 21 kliniska studierna utvärderade subjektiv komfort som primära eller sekundära mål för ACUVUE® OASYS med HYDRACLEAR® PLUS eller ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™-teknologi. Webbsidan utförde utvärderingen den 20 november 2017.

*Alla ACUVUE® kontaktlinser har UV-blockering klass 1 eller klass 2 för att hjälpa till att skydda hornhinnan och ögat mot skadlig UV-strålning. UV-absorberande kontaktlinser ersätter INTE UV-absorberande ögonskydd, som till exempel UV-absorberande skidglasögon eller solglasögon, eftersom de inte täcker hela ögat och området omkring ögat. Du bör fortsätta använda UV-absorberande glasögon enligt rekommendationer du fått av din optiker.