Skip to main content

ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™ TEKNOLOGI för ASTIGMATISM

BÖRJA MED KONTAKTLINSER

Få ett gratisprov† på ACUVUE® kontaktlinser idag.

Låt en optiker hjälpa dig att hitta rätt ACUVUE® kontaktlinser.

†Observera att avgifter för synundersökning och linsutprovning hos en optiker kan tillkomma. Gäller endast för invånare i Sverige som är 18 år eller äldre. Ett gratisprov per person. Erbjudandet måste först godkännas av en optiker. Endast hos medverkande optiker.

1. JJV data på fil 2015, utvärdering av en veckas dagbruk, n=119 bärare av mjuka kontaktlinser, 81,5 % upplevde sällan/aldrig ögontrötthet.

2. JJV data på fil, 2016. Design och funktioner för ACUVUE® OASYS 1-Day kontaktlinser med HydraLuxe™-teknologi för ASTIGMATISM

3. JJV data på fil 2015. Utvärdering av en veckas dagbruk, n=119 bärare av mjuka kontaktlinser i USA, 81,5 % upplevde sällan/aldrig ögontrötthet.

4. JJV data på fil 2015, HydraLuxe™ -teknologi.

5. JJV data på fil, 2016. Design och funktioner för ACUVUE® OASYS 1-Day kontaktlinser med HydraLuxe™-teknologi för ASTIGMATISM

*Alla ACUVUE® kontaktlinser har UV-blockering som hjälper till att skydda mot att skadlig UV-strålning tränger in i hornhinnan och in i ögat. UV-absorberande kontaktlinser ersätter INTE UV-absorberande ögonskydd som till exempel UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon eftersom de inte täcker hela ögat och området omkring ögat. Du bör fortsätta använda UV-absorberande glasögon enligt de rekommendationer du fått av din optiker.